Et solid karosseri- og lakkverksted

Bedriften er i dag etablert i egne tidsmessige lokaler på Kjenn Industriområde, på Lørenskog, rett på utsiden av bygrensen.

Vi er 12 ansatte fordelt på Karosseriverksted, Lakkverksted, Kundemottak og administrasjon. De ansatte er jevnlig på kurs for oppdatering innen det sìste i bransjen og bilfabrikkens krav, dette for å sikre slike reparasjoner.

Det er i 2013 bla. investert i ny topp moderne Lakkavdeling m/bla ny lakk-kabin, forarbeidssoner m/spesial avsug, IR tørk og egen avd. for spotrepair.

Vi har vært merkeverksted for BMW og Porsche siden 1997. Vi har avtalefestet samarbeid med Bavaria`s avdelinger i Oslo, Lillestrøm og Gardemoen som er BMW, Mini forhandlere og Porsche Centeret Oslo.

Kvalitet til avtalt tid!

Vi har over 40 år i bransjen, holder til i tidsmessige lokaler på Kjenn Industriområde på Lørenskog, riksvei 159, ca 1 km utenfor bygrensen. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Topp moderne lakk- og karosseriverksted med dyktige fagarbeidere og god kapasitet, er klar for å hjelpe deg med din bilskade. Vi garanterer deg kvalitetsjobb, uten fargeforskjell!

Ansatt på Auto Skade snakker i telefonen

Medlem av NBF

Ansatt på Auto Skade snakker i telefonen

Vi er Miljøfyrtårn

Ansatt på Auto Skade snakker i telefonen

Om Auto Skade

Andre tjenester i Lørenskog

Billakkering

Auto-Skade på Lørenskog er et komplett lakkeringsverksted. Hos oss tilbyr vi fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering

Bilskade

Vi har lang og bred erfaring med utbedring av små riper og parkeringsbulker. Hos oss finner du dyktige fagfolk med mange års erfaring innen bilskade.

Spot Repair

Hvis du har en liten lakkskade kan det ofte lønne seg med Spot Repair. Spot Repair vil si at kun det skadede området blir bearbeidet for å holde kostnadene nede.