Bilskade

Hva gjør du ved bilskade?

Bilberging

Ring først ditt forsikringsselskap, som vil sette deg i kontakt med rett bergningsselskap. Kan anbefales å gjøre dette først pga. ventetid etc.

Skademelding

FyII alltid ut en skademelding , skriv under på forsiden begge parter, før arkene skilles . Husk også å fylle ut baksiden (hvitt ark) og skriv under på dette .Ta gjerne en kopi før du sender den inn til forsikringsselskapet. De trenger den så raskt som mulig, for videre saksbehandling. Ved Singel uhell, uten motpart, er det som regel tilstrekkelig at man ringer inn til forsikringsselskapet og forklarer hva som har skjedd.

Skadenummer

Når forsikringsselskapet er informert om skaden, oppretter de ett skadenummer. Dette er viktig å ha tilgjenglig når man avtaler rep. av skaden og ved evt. bestilling av Ieiebil. Leiebil, bestilles hos oss, da står Ieiebilen her når du kommer for å levere din bil. Kan også returneres her når din bil er ferdig reparert.

Bestill time nå

Vi står klare til å hjelpe

Samtlige av våre medarbeidere er faglærte og dette sikrer høy kvalitet på det arbeidet som utføres. Vi er rustet til å gjøre alt arbeid innen utbedring av bilskade.

Dyktige fagfolk med mange års erfaring innen bilskade og med deres tilgang til moderne utstyr, er vår garanti for at du blir fornøyd med jobben som gjøres hos oss.

Ved behov for leiebil skaffer vi dette etter avtale. Vi har et tett sammarbeid med Hertz og Avis. Ta gjerne kontakt på telefon eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Andre tjenester i Lørenskog

Billakkering

Auto-Skade på Lørenskog er et komplett lakkeringsverksted. Hos oss tilbyr vi fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering

Bilglass

Har du fått steinsprut på bilen? Hakk, riper og sprekker blir etter hvert til roser som gradvis vokser seg større helt til ruten går i oppløsning. Men vi fikser bilglass!

Spot Repair

Hvis du har en liten lakkskade kan det ofte lønne seg med Spot Repair. Spot Repair vil si at kun det skadede området blir bearbeidet for å holde kostnadene nede.