Bilskade

Auto-Skade Terje Schie a/s – anbefaler ved skade eller uhell:

Hva gjør du ved bilskade?

Bilberging: Ring først ditt forsikringsselskap, som vil sette deg i kontakt med rett bergningsselskap. Kan anbefales å gjøre dette først pga. ventetid etc.

Skademelding: FyII alltid ut en skademelding , skriv under på forsiden begge parter, før arkene skilles . Husk også å fylle ut baksiden (hvitt ark) og skriv under på dette .Ta gjerne en kopi før du sender den inn til forsikringsselskapet. De trenger den så raskt som mulig, for videre saksbehandling. Ved Singel uhell, uten motpart, er det som regel tilstrekkelig at man ringer inn til forsikringsselskapet og forklarer hva som har skjedd.

Skadenummer: Når forsikringsselskapet er informert om skaden, oppretter de ett skadenummer. Dette er viktig å ha tilgjenglig når man avtaler rep. av skaden og ved evt. bestilling av Ieiebil. Leiebil, bestilles hos oss, da står Ieiebilen her når du kommer for å levere din bil. Kan også returneres her når din bil er ferdig reparert.

Riper i lakken på rød bil
Bulkskade i bil ved forhjul

Vi står klare til å hjelpe

Samtlige av våre medarbeidere er faglærte og dette sikrer høy kvalitet på det arbeidet som utføres. Vi er rustet til å gjøre alt arbeid innen utbedring av bilskade.

Vi har lang og bred erfaring med utbedring av små riper og parkeringsbulker. Dyktige fagfolk med mange års erfaring innen bilskade og med deres tilgang til moderne utstyr, er vår garanti for at du blir fornøyd med jobben som gjøres hos oss.

Auto-Skade Terje Schie AS tar seg av bilskade for alle modeller av BMW, Porsche og Mini. Ved behov for leiebil skaffer vi dette etter avtale. Vi har et tett sammarbeid med Hertz og Avis. Ta gjerne kontakt på telefon eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Har du vært uheldig? Fyll ut skjema og en av våre medarbeidere vil ta kontakt.

Del med andre!