Billakkering

Komplett lakkeringsverksted

Auto-Skade på Lørenskog er et komplett lakkeringsverksted. Hos oss tilbyr vi fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering, fra spot lakkering til omlakkering og hellakkering. Vi benytter oss kun av det aller siste av kvalitetsprodukter på markedet i lakkeringsprosessen. Vi har konkurransedyktige priser, solid erfaring, og arbeider selvfølgelig nøyaktig og presist.

Det er forskjellige grunner til å lakkere bil, vi tar de inn uansett tidligere skade/ønske om ny farge osv. Vi tar gjerne en prat med deg om prosessen, gir deg en pris etter å ha sett omfanget, og forteller hvor lang tid lakkeringen vil ta. Vi utfører også totallakkering på hele kjøretøy. Det kan være svært utfordrende å lakkere, og samtidig unngå renn, drypp, ujevnheter og skjolder – så overlat dette til oss!

For mere informasjon og priser på billakkering, ta kontakt med oss.

Trenger du time for billakkering?

Andre tjenester i Lørenskog

Bilglass

Har du fått steinsprut på bilen? Hakk, riper og sprekker blir etter hvert til roser som gradvis vokser seg større helt til ruten går i oppløsning. Men vi fikser bilglass!

Bilskade

Vi har lang og bred erfaring med utbedring av små riper og parkeringsbulker. Hos oss finner du dyktige fagfolk med mange års erfaring innen bilskade.

Spot Repair

Hvis du har en liten lakkskade kan det ofte lønne seg med Spot Repair. Spot Repair vil si at kun det skadede området blir bearbeidet for å holde kostnadene nede.