Spot Repair

Spot repair for å fjerne lakskader

Hvis du har en liten lakkskade kan det ofte lønne seg med Spot Repair. Spot Repair vil si at kun det skadede området blir bearbeidet for å holde kostnadene nede.

Vi bruker Spot Repair for å fjerne riper, steinsprut og lignende skader – profesjonelt og uten lakkere hele delen. Denne reparasjonsmetoden gir gode resultater og letter kostnadsbesparelser på opptil 40% sammenlignet med et tradisjonelt bilverksted.

Vi tror på å gå den ekstra mila for alle våre kunder. Vi tilbyr en vennlig og profesjonell service, og vi leverer i tide og til avtalt pris, hver gang.

Trenger du time for spot repair?

Hva betyr Spot Repair?

Spot Repair står for anvendelse av moderne reparasjonsteknikker i reparasjon av mindre skader som bulker, riper, perforeringer, steinsprut, små frontrutesprekker, etc. Slike skader er mye enklere og billigere å reparere med Spot Repair-metoden enn med konvensjonelle reparasjonsteknikker – uten at det går ut over våre høye kvalitetskrav.

Har du fått en parkeingsbulk? Da er vi de du ser etter!

Andre tjenester i Lørenskog

Billakkering

Auto-Skade på Lørenskog er et komplett lakkeringsverksted. Hos oss tilbyr vi fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering

Bilskade

Vi har lang og bred erfaring med utbedring av små riper og parkeringsbulker. Hos oss finner du dyktige fagfolk med mange års erfaring innen bilskade.

Bilglass

Har du fått steinsprut på bilen? Hakk, riper og sprekker blir etter hvert til roser som gradvis vokser seg større helt til ruten går i oppløsning. Men vi fikser bilglass!